Continental renkaat sopivat sähköautoihin

Continentalin koko autonrengasvalikoima soveltuu sähköautoihin

EtusivuAjankohtaistaContinentalin koko autonrengasvalikoima soveltuu sähköautoihin
  • Kaikki nykyiset Continentalin renkaat täyttävät myös sähköautojen korkeat vaatimukset
  • Continental toimittaa renkaita yhdeksälle maailman kymmenestä menestyneimmästä sähköajoneuvojen valmistajasta

Kaikissa Euroopan markkinoille tulevissa Continental-brändin uusissa henkilöauton rengassarjoissa on nyt uusi merkintä renkaan sivuseinässä: EV-logo, joka tarkoittaa sähköajoneuvolle yhteensopivaa rengasta. Jokainen Continentalin nykyisen tuotevalikoiman rengas täyttää sähköautojen tiukat vaatimukset.

”Olemme vakuuttuneita siitä, että kaikille sähköajoneuvoille ei ole olemasssa vain yhtä rengasta. Tästä syystä olemme optimoineet koko rengasvalikoimamme myös tälle käyttövoimalle. Uudella EV-logollamme renkaan sivuseinässä teemme sen näkyväksi”, sanoo Enno Straten, Continental Renkaiden EMEA-alueen strategia-, analytiikka- ja markkinointijohtaja. ”Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että Continentalin renkaat ovat aina oikea valinta – ja tämä koskee myös sähköautoja.”

Continental aloitti renkaiden optimoinnin tavoitteenaan parantaa tehokkuutta ja vähentää kulutusta jo vuosia sitten. Tämä edellyttää keskittymistä pienempään vierintävastukseen, alhaiseen vierintämeluun ja pitkään käyttöikään – turvallisuutta rajoittamatta tai siitä tinkimättä. Kaikki ajoneuvot – käyttövoimasta riippumatta – hyötyvät näistä teknologisista edistysaskeleista.

Yhdeksän kymmenestä menestyneimmästä sähköauton valmistajasta luottaa Continentaliin

Vuonna 2022 yhdeksän kymmenestä menestyneimmästä sähköajoneuvojen valmistajasta luotti Continentalin renkaisiin – mukaan lukien Tesla, Porsche ja Mercedes-Benz. Myös aasialaiset valmistajat, kuten KIA ja BYD, sekä amerikkalaiset ajoneuvovalmistajat, kuten Ford, luottavat Continentalin renkaisiin.

Hybridisoidut ja täyssähköiset ajoneuvot ovat nykyään saatavilla kaikissa henkilöautosegmenteissä. Valikoima vaihtelee skoottereista, pienistä ja keskikokoisista autoista ja maastoautoista aina suorituskykyisiin urheiluautoihin.

Kesä-, talvi- ja Allseason-renkaiden valikoiman lisäksi, Continental tarjoaa myös rengasteknologioita, joiden vahvuudet näkyvät erityisesti sähköautoissa – esimerkkinä ContiSilent-teknologia, joka vähentää merkittävästi vierintämelua matkustamossa.

LEHDISTÖN YHTEYSHENKILÖ
Sami Hagelberg
Head of Sales Trade
sami.hagelberg@conti.de
040 193 5727

Continental kehittää edellä käyvää teknologiaa ja palveluita ihmisten ja tavaroiden vastuulliseen ja verkottuneeseen liikkumiseen. Vuonna 1871 perustettu yritys tarjoaa turvallisia, tehokkaita, älykkäitä ja edullisia ratkaisuja ajoneuvoja, koneita, liikennettä sekä kuljetuksia varten. Vuonna 2021 Continentalin liikevaihto oli 33,8 miljardia euroa. Yritys työllistää noin 190 000 työntekijää 58 maassa ja markkina-alueella. Lokakuussa 2021 Continental vietti 150-vuotissyntymäpäiväänsä.

Rengasdivisioonaan kuuluu globaalisti 24 tuotanto- ja kehitysyksikköä. Continental on maailman johtavia rengasvalmistajia, joka työllistää yli 57 000 henkilöä. Vuonna 2021 myynti oli 11,8 miljardia euroa. Teknologiajohtajien joukkoon kuluvana yrityksenä Continental tarjoaa laajan tuotevalikoiman henkilöautoille, hyötyajoneuvoille, erikoisajoneuvoille ja kaksipyöräisille. Jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön ansiosta Continental edistää turvallista, kustannustehokasta ja ekologista liikkumista. Rengasdivisioonan tuotevalikoima sisältää niin rengaskaupan ja kalustosovellusten palvelut kuin renkaiden digitaaliset hallintajärjestelmät.

www.continental-rengas.fi